miercuri, 15 iulie 2009

I could be happy..

Neasteptat de usor accepti unele situatii. Infiorator chiar.. ori poate.. poate am fost in acelasi gand. Ceea ce ma face sa cred ca decizia ce o voi lua nu te va afecta prea mult, indiferent de natura ei.. mai bine spus, ai fi total indiferent. gresesc? e suficient sa spun ce vreau, iar acel lucru se va adeveri.. ati spune ca asa cva v'ati dori si voi.. cu totii vrem sa avem exact ceea ce ne dorim.


Problema se pune insa... Ce ne dorim de fapt? Desigur... Ne dorim fericirea. O vom avea. ori vom crede ca o putem dobandi. nu e asa usor precum pare..


Ok, dorim sa fim fericiti.. Cum se intampla asta? Alaturi de cine? Stii pe cine alegi? Il cunosti? Chiar il vrei? sunt intrebari ce la un moment dat iti vor macina gandirea.. asta daca poti spune ca intr'adevar gandesti, sau esti doar cuprins de... fericire. Acea fericire pe care o astepti de muult timp, si care in sfarsit iti este oferita. Trebuie doar sa o accepti. Cu bratele deschise si cu zambetul pe buze. Dar stii ce alegi? Cat va tine aceasta fericire.. poate fi chiar fulgeratoare.. o poti numi pasiune.. ii poti spune dorinta.. tie ti se pare fericire..


Ai gasit fericireeea! Chiar o vrei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu