miercuri, 15 iulie 2009

si mi'e dor de tine..

...mi'e dor de noi, si'as vrea... cred ca cel mai mult as vrea sa stii asta.. chiar daca adevarul acesta nu schimba cu nimic datele problemei, cu atat mai putin rezultatul. aici e vorba de o impacare a mea cu mine insami, iar pentru asta trebuie sa fii si tu prezent pentru o clipa, pentru a auzi ce am de spus.. apoi, poti sa pleci. ma va linisti gandul ca eu ti'am spus. chiar daca iti pasa acum, chiar daca nu, eu ti'am spus.. iar asta ma va face fericita.

altceva?

altceva nu cred ca as putea sa spun.. oricum, mai mult de atat nu pot sa iti adresez.. de fapt, nici macar atat nu voi avea curajul sa iti spun, pentru ca in realitate, nu am nici cel mai infim strop de curaj.. nu vreau sa spun ca sunt o lasa :P suna prea brutal.. e suficient ca imi recunosc lipsa de curaj, nu?

am auzit azi ca in viata iti apar multe sanse.. ar trebui sa profit de ele.. dar cum? daca eu nu am curaj nici sa iti adresez doua cuvinte amarate.. ce sansa as mai putea avea eu in viitor, daca acum sunt inconjurata de atat de multe oportunitati, dar nu profit nici macar de una... si cand spun profit nu ma gandesc la partea materiala ce as putea sa o castig ori lucruri de genul asta.. ci pur si simplu faptul ca as putea sa fac ceva, orice, oricat de mic ar parea... ceva ce mi'ar putea schimba viata.. ceva ce m'ar duce undeva, oriunde.. macar pentru 2 ore sa fiu intr'un alt peisaj.. sa ma transpun.. oare... as putea sa ma transpun? ar fi o sansa spre a cunoaste, a invata, a creste.. vreau o sansa de care sa abuzez din plin, vreau o sansa spre mai bine, vreau o sansa sa ma regasesc...

Un comentariu:

  1. în viață există doar întîmplări, nu șanse. trebuie să fii doar sigură de ceea ce îți dorește. nu se poate ceea ce îți dorești, mergi mai departe. pînă vei întîlni, sau nu, ceea ce îți dorești. ideea este să nu rămîi nici măcar cu o secundă mai mult într-un loc care îți face rău.

    RăspundețiȘtergere